[clug-talk] Help with Nvidia and Suse?

Marcel A. Lecker volvox at telusplanet.net
Mon Mar 14 16:38:40 PST 2005


You might want to try:

# rpm --rebuilddb

..and then try YOU to check for the updates 

try install again,

if that fails you might try refresh the kernel and source, again via
YOU. 

rpm --rebuilddb rebuilds your rpm database. I was experiencing some
flaky update behavior and that cleared it up nicely.

Just a few more ideas. Good luck

Marcel

On Sun, 2005-03-13 at 22:56 -0700, Shawn wrote:
> On Sunday 13 March 2005 18:43, Marcel A. Lecker wrote:
> > sh NVIDIA-Linux-x86-1.0-7167-pkg1.run  ..without flags?
> >
> > Also what are your permissions like on:
> > NVIDIA-Linux-x86-1.0-7167-pkg1.run?
> >
> > I usually chmod them to 700 for good measure.
> >
> > Any of that help?
> >
> > Marcel
> 
> No luck.  Running NVIDIA-Linux-x86-1.0-7167-pkg1.run without flags results in 
> not being able to find the kernel source, so I added the --kernel-source-path 
> parameter, and watched the system lock up when the compile was 100% complete.
> 
> I also did a chmod 700 on the file which made no difference.  When I checked 
> ownership, th 7167 version of the file was owned by root:root, and the 
> earlier version was owned by sgrover:users.  Seeing as I have seen the 
> earlier version work, I tried to chown th 7167 version to sgrover:users - no 
> difference.  I tell you, this is VERY frustrating - so much so that I've 
> taken to getting KDE compiled on Gentoo (on a spare drive).  If that works 
> properly, I'll probably just move away from Suse (at least until a fresh 
> install).
> 
> So, I'm still looking for a solution.  Thanks for the suggestions though.
> 
> Shawn
> 
> _______________________________________________
> clug-talk mailing list
> clug-talk at clug.ca
> http://clug.ca/mailman/listinfo/clug-talk_clug.ca
> Mailing List Guidelines (http://clug.ca/ml_guidelines.php)
> **Please remove these lines when replying




More information about the clug-talk mailing list